nohim
22
ное 2019
DiVino Taste 2019
Интер Експо Център
бул. Цариградско шосе 147
Билети
Зехтин екстра върджин -Сетивната Испания
Анна Петкова е сертифициран сомелиер по зехтин в International Culinary Centre и Olive Oil Times Education Lab в Ню Йорк и опитен дегустатор на зехтин. Има собствен проект – mypureolive и е посланик на културата EVOO (Extra Virgin Olive Oil). В майсторския клас ще се включи и испански гост от Nobleza del Sur, революционери в производството на най-качествен натурален екстра върджин зехтин в Хаен. Ще бъдат предложени и майсторски хапки, демонстриращи как всеки зехтин се съчетава с храна и как се използва в приготвянето на храната. Тази отговорна задача е поверена на Севда Димитрова – победител в Master Chef България 2016.
60.00  лв.
Билет DiVino Taste 2019 3 дни
Цени •предварителна продажба online 27 лв. •след 20 ноември и на място 36 лв. Билетът за два дни осигурява достъп до DiVino.Taste 2019 в зала 5 и 6 на Интер Експо Център в София и трите дни на изложението. Моля, представете разпечатания билет на рецепцията всеки от дните. Там ще получите гривна, с която можете многократно да посещавате залите на изложението в рамките на деня.
27.00  лв.
Билет DiVino Taste 2019 2 дни
Цени •предварителна продажба online 22 лв. •след 20 ноември и на място 27 лв. Билетът за два дни осигурява достъп до DiVino.Taste 2019 в зала 5 и 6 на Интер Експо Център в София в избрани два (от три) произволни дни на изложението. Моля, представете разпечатания билет на рецепцията всеки от дните, в които желаете да го посетите. Там ще получите гривна, с която можете многократно да посещавате залите на изложението в рамките на деня. Пазете билета и за втория ден!
22.00  лв.
Билет DiVino Taste 2019 1 ден
Цени •предварителна продажба online 27 лв. •след 20 ноември и на място 36 лв. Билетът за три дни осигурява достъп до DiVino.Taste 2019 в зала 5 и 6 на Интер Експо Център в София и трите дни на изложението. Моля, представете разпечатания билет на рецепцията всеки от дните. Там ще получите гривна, с която можете многократно да посещавате залите на изложението в рамките на деня.
15.00  лв.
0.00 лв.
Общо:
DiVino.Taste е форум на българското вино – най-мащабното и значимо изложение на винопроизводителите у нас, което от 22 до 24 ноември 2019 ще събере близо 80 от най-добрите български винарни. В рамките на трите дни всеки посетител има избор да опита сред над 500 от най-добрите български вина. Съпътстващата програма на DiVino.Taste съдържа интересни майсторски класове и лекции на различни винени теми, подходящи за професионалисти и напреднали виноценители. DiVino.Taste 2019 предлага и обширна Good.Mood зона с вкусна храна, деликатеси, натурални продукти, аксесоари и книги за вино, място за отмора и разговори, както и магазин Casavino. DiVino.Taste is a Bulgarian wine show – the largest and most important exhibition of wine producers in Bulgaria, which will bring together nearly 80 of the best Bulgarian wineries from November 22 to 24, 2019. Within three days each visitor has the choice to taste among over 500 of the best Bulgarian wines.