Новини

31.05.2024 година

Най-новият и модерен кинокомплекс от веригата Кино Арена отваря на 7 юни 2024 г. в Мега Мол в София. Кинокомплексът предлага на любителите на седмото изкуство истинско киноизживяване в стилен интериор, високо технологично изпълнение и комфорт. Десетте кинозали са оборудвани с моторизирани кожени реклайнери с масичка и USB порт за зареждане на телефон, кинотехника и озвучаване от водещи световни производитeли като Christie, JBL, Harkness Screens, REALD 3D, за да предложат максимално удобство и качество на зрителите. Богата програма с филми за всеки вкус, музикални кино концерти и специални събития, просторен щанд за напитки и храни, модерни информационни зони и LED стени, възможност за удобен и бърз избор и закупуване на билети онлайн през ePay.bg в интернет сайта на Кино Арена, разнообразни оферти и промоции очакват зрителите на новия комплекс.

23.01.2024 година

Плащайте сметки, данъци и такси или електронни винетки в ePay.bg с карта Visa и може да спечелите. Стартираме на 24 януари 2024 г. и в продължение на 3 месеца (до 24.04.24 г.) всяко плащане участва автоматично в томболата. На 30 април ще обявим 10 печеливши, които ще получат Apple iPhone 14 и още 50 късметлии, които ще спечелят ваучери за техника по избор от Технополис на стойност 300 лв. всеки. Повече за томболата може да видите на този линк.

20.12.2023 година

Нека Светлите празници донесат на Вас и Вашите семейства благоденствие, любов и здраве.
Благодарим Ви, че сме заедно!

Весели празници!

27.09.2023 година

Уважаеми клиенти,
Информираме Ви, че поради промяна на платежните сметки на Националната агенция за приходите, плащания на данъци, социалноосигурителни и здравни вноски, вноски за допълнително задължително пенсионно осигуряване и други задължения към агенцията, ще се приемат чрез ePay.bg до края на 27.09.2023 г.
Преводите към приходната агенция чрез ePay.bg ще могат да се извършват отново от 01.10.2023 г., след обявяване от страна на НАП на новите платежни сметки за приемане на плащания към агенцията.
Новите сметки на НАП ще бъдат публикувани в сайта на агенцията, в секция „Плащане и възстановяване“.