nohim
16
юли 2022
Не е за телефон
Читалище „Г.Кондолов“, гр.Царево
ul. "Han Asparuh" 34, 8260 Tsentar, Tsarevo
Билети
Стандартен билет
Билет
0.00 лв.
Общо:
„Не е за телефон“ от Лиза Шопова и Елин Рахнев, постановка на Лиза Шопова, Моноспектакъл на Христо Шопов.