nohim
08
дек 2023
Thracian Winter Night In The Pit
The Pit
София, бул. Васил Левски 114
Билети
TWN - TWO-DAY PASS
Двудневен билет за 8 и 9 декември
35.00  лв.
TWN - SECOND DAY PASS - 9 декември
Еднодневен билет за втория ден, 9 декември
20.00  лв.
TWN - FIRST DAY PASS - 8 декември
Еднодневен билет за първия ден, 8 декември
20.00  лв.
0.00 лв.
Общо: